««Укртелеком» шукає орендаря для дитячого табору в Одесі»

Пропозиція до розгляду: дитячий оздоровчий комплекс «Юний зв’язківець»

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» оголошує про виставлення на довгострокову оренду дитячого оздоровчого комплексу «Юний зв’язківець», що розташований в самому серці Одеси, на Дачі Ковалевського.

Згідно з інформацією на платформі «Прозорро. Продажі», цей об’єкт був виставлений на торги вже десятий раз. Вартість оренди на цей раз складає 160 тисяч гривень на місяць, а сам аукціон запланований на 10 травня.

Площа оздоровчого комплексу становить майже 3,5 тисячі квадратних метрів і включає адміністративну будівлю, спальні корпуси, їдальню, будинки для персоналу, різні додаткові будівлі та усі необхідні комунікації. Комплекс оснащений власною котельнею на дизельному паливі та може приймати до 200 осіб одночасно, хоча потребує певного ремонту.

Незважаючи на те, що «Юний зв’язківець» намагаються здати в оренду з 2017 року, кожні торги скасовували через відсутність зацікавлених орендарів. Цей об’єкт може стати чудовим варіантом для тих, хто бажає власноруч керувати дитячим табором у самісінькому центрі одеського курортного життя.