ASUS презентує новий ноутбук Vivobook S 15 з підтримкою Copilot+ PC

Презентація ASUS відбулася коротко після онлайн-заходу від Microsoft, де були оголошені нові можливості та стандарти Windows для комп’ютерів Copilot+ PC. На заході ASUS були присутні представники Microsoft і Qualcomm® Technologies. Подію транслювали у соціальних мережах, а запис можна переглянути на офіційному YouTube-каналі ASUS.

Відгуки партнерів

«Ми раді співпраці з партнерами, такими як ASUS, щоб створювати інноваційне обладнання, яке дозволить нашим клієнтам використовувати програмне забезпечення зі штучним інтелектом в реальному житті. Глибока технічна співпраця між нами грає важливу роль у створенні передових технологій для споживачів. ASUS Vivobook S 15 пропонує функції Copilot у Windows, Recall і Cocreator, демонструючи потенціал хмарного та вбудованого ШІ, який дозволяє людям і організаціям досягати більшого», — заявив Марк Лінтон, віце-президент Microsoft із роботи з партнерами-виробниками.

«Я дуже задоволений співпрацею компаній Qualcomm і ASUS у створенні передових інновацій в цій галузі, і наша остання співпраця є найкращою», — сказав Крістіано Амон, президент і генеральний директор Qualcomm Incorporated. «З Snapdragon X Elite продуктивність набуває нових висот, тож ми з нетерпінням чекаємо на майбутні результати співпраці з ASUS, щоб передати неймовірні інновації, які вперше побачили світ у ASUS Vivobook S 15, до рук користувачів».

ASUS Vivobook S 15

Vivobook S 15 — це перший ноутбук Copilot+ PC від ASUS. Завдяки вбудованому модулю Snapdragon X Elite, користувачі можуть насолоджуватися апаратним прискоренням функцій штучного інтелекту, а процесор Qualcomm Oryon™ забезпечує новий рівень продуктивності та енергоефективності. Завдяки акумулятору високої ємності, який забезпечує до 18 годин автономної роботи, користувачі можуть працювати ще більше. Ноутбук має витончений дизайн і легку вагу, а також вражаючий дисплей ASUS Lumina OLED із роздільною здатністю 3K та частотою оновлення 120 Гц, аудіосистему, сертифіковану Harman Kardon.