Гучний скандал навколо весілля екс-прокурора у Львові: Решетник розкриває підставу

Українського телеведучого Григорія Решетника звинуватили у співпраці на скандальному весіллі екс-прокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви. Вперше він відреагував на критику у свою сторону, вважаючи, що його можливо «замовили», щоб пошкодити телеканал СТБ.

Решетник не вважає себе винним і не відчуває негативу з боку громадськості.

В інтерв’ю він пояснив, що не мав наміру виправдовуватися перед великою публікою, а планував провести відверту розмову. Зірка отримала цю можливість від журналістки Аліни Доротюк на YouTube.

Решетник зауважив, що до весілля не знаходив жодної інформації про погану репутацію молодят. Він вважає, що якщо люди можуть собі дозволити весілля та бути вільними, то правоохоронці не мають до них претензій.

Щодо розкішного весілля у Львові на 400 гостей, Решетник не мав негативних вражень, оскільки бачив військових, гості вишиванки, шанували померлих героїв та збирали кошти на ЗСУ.

Він прокоментував вірусні відео, де його слова вибрані з контексту, стверджуючи, що колишній колега з СТБ використовує це, щоб йому завдати шкоди та зайняти його місце.