Фонд держмайна оголосив дати онлайн-аукціонів для продажу готелю «Україна» та АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія»

Фонд державного майна визначив дати проведення перших онлайн-аукціонів

Фонд державного майна визначив дати проведення перших онлайн-аукціонів з продажу об’єктів «великої приватизації». Про це повідомила прес-служба ФДМ.

Деталі проведення аукціонів

Аукціон на продаж готелю «Україна» у центрі Києва відбудеться 18 вересня 2024 року, а продаж АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» заплановано на 9 жовтня 2024 року. Стартова ціна для цих об’єктів визначена на рівні 1,47 млрд грн для готелю «Україна» та майже 3,9 млрд грн для АТ «ОГХК».

Докладна інформація для потенційних інвесторів

Онлайн-торги відбудуться в електронній системі Prozorro.Продажі. З урахуванням дат проведення аукціонів, потенційні інвестори мають достатньо часу для детального вивчення об’єктів та документації, зазначили у ФДМ. Потенційні покупці отримають доступ до інформаційного пакета після підписання договору про конфіденційність.

Опис об’єктів на аукціоні

Готель «Україна» розташований у центрі Києва, на вулиці Інститутській, 4, над Майданом Незалежності. Готель включає ресторан, банкетні зали, конференц-зали, салон краси, сауну, масажний кабінет та паркування на 69 автомобілів.

АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» є одним із найбільших виробників титанової сировини у світі. Компанія має дві філії: Вільногірський гірничо-металургійний комбінат у Дніпропетровській області та Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат у Житомирській області.